Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Paul Paulsen & Søn konkurs

Søgeord:

13. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2475 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Flere transport- og logistiknyheder.

Flere transport- og logistiknyheder.Paul Paulsen & Søn konkurs

Ved dekret af 6. maj har Skifteretten i Sønderborg taget Villy Lysgaard Paulsen, Sølstedgårdvej 11A, st. 13, Løgumkloster under konkursbehandling efter en begæring, der er modtaget den 26. marts. Fallenten har drevet virksomheden Vognmand Paul Paulsen & Søn v/Villy Paulsen, Nørrevirke 3, Løgumkloster. Kurator er advokat Gert Nissen, Lett Advokatpartnerselskab, Vester Alle 4, Århus C.

Containerselskab taget under konkursbehandling

Skifteretten i Roskilde ar ved dekret af 3. maj taget A.J. Container ApS, Kildetoftevej 3, Køge under konkursbehandling efter en begæring, der er modtaget den 29. april.

 

Tvangsopløsningsanmodning er modtaget i skifteretten den 7. februar og likvidator er udpeget den 4. april. Kurator er advokat Søren Storgaard Christensen, Køge A/S, Torvet 19, 1., Køge.

Ringsted Vognmandsforretning kørt i Skifteretten

Ringsted Vognmandsforretning A/S, Kalvehave 4, Ringsted, er ved dekret af 3. maj af Skifteretten i Roskilde taget under konkursbehandling. Det sker på baggrund af en begæring, der er modtaget den 29. april og en tvangsopløsningsanmodning, der er modtaget i skifteretten den 6. februar.

 

Den 26. marts er en likvidator blevet udpeget og kurator er advokat Brian Hebel Andersen, Svendsen, Torvet 6, 2., Ringsted.

Tidligere City Carrier under konkursbehandling

Ved dekret af 7. maj har Sø- og Handelsrettens skifteret taget DTS Direkte Transport ApS (tidligere City Carrier Eu ApS), Smedeland 7, Glostrup, under konkursbehandling på grundlag af en begæring, der er modtaget den 18. januar.

 

Selskabet har også drevet virksomhed fra adressen Industribuen 2, Ishøj, og som kurator er udpeget advokat Anders Ole Bendtsen, Ved Vesterport 6, 2., København V.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com