Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Peugeot BOXER: Stærkere og mere funktionel

Søgeord:

2. juli 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2305 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Peugeots modelfornyelse fortsætter med en ny BOXER til arbejds- og byggepladserne. Nøgleord er bedre kvalitet og øget funktionalitet.

Peugeots modelfornyelse fortsætter med en ny BOXER til arbejds- og byggepladserne. Nøgleord er bedre kvalitet og øget funktionalitet.En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understøtte brugerens forretning og image udadtil.

 

Siden 1950 har Peugeot produceret varebiler, der har hjulpet et utal af erhverv i det daglige arbejde – og sådan fortsætter Peugeot med den nye Boxer, der baner vejen for en ny generation af erhvervskøretøjer.

Gennemtestet

Det designmæssige mål har været at producere en bil, der i Peugeots ånd kombinerer et robust, men elegant design med høj sikkerhed og holdbarhed.

 

De vigtigste visuelle linjer understreger mærkeidentiteten. Eksempelvis kølergrillen, som er direkte inspireret af den nye Peugeot 308, og muligheden for LED kørelys som option.

Kvalitetsmæssigt er den nye Boxer udstyret med forstærket karosseri for øget stivhed. Den har fået redesignet ventilationen ved torpedopladen for bedre afvikling af regnvand, forstærkede glidemekanismer til skydedørene og hængsler på bagdørene, styrkede bremser og 2.2 HDi motorer med nyt indsprøjtningssystem af meget høj kvalitet. Samtidig er den nye Boxer udstyret med en ny for-kofanger, der giver maksimal beskyttelse og har to integrerede nicher, der kan bruges som fodtrin ved rengøring af forruden. Indtrækket er udskiftet med diskret og slidstærkt rødnistret ”Darko” trim.

 

Peugeot Boxers pålidelighed og udholdenhed har været testet hårdt over lange afstande og under elementernes ekstremer. Varebilen er testet ved kørsel over mere end 4.000.000 kilometer. Den har været udsat for temperaturer som -20 til +40 grader celsius i 1.500 timer for test af teknikken og materialer. Den har gennemført 1.000 kørsler i 10 cm vand og kørt i 3 cm saltvand uden afskylning for at sikre tæthed og beskyttelse mod korrosion. Herudover har den gennemgået en halv mio. testcyklusser af døråbninger i -30 til +80 grader celsius, svarende til intensivt brug gennem 10 år. Resultat: En stærk varebil med høj ydeevne.

Store tilpasningsmuligheder

En varebil skal ikke blot transportere brugeren fra A til B – hver bruger er unik med et særligt behov. Derfor er Peugeot Boxer udviklet, så den kan tilpasses helt ned i detaljen. Hvad enten, der er tale om en varebil til brug under forskellige håndværksmæssige forhold, en varebil der kræver øget sikkerhed og komfort, en varebil, der skal passe ind i byens snævre gader eller en varebil, som ganske enkelt skal differentiere sig gennem sit udseende for at understrege virksomhedens identitet.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com