Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Pilotstrejke truer Air France

Søgeord:

11. september 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fagforeningen SNPL, der repræsenterer hovedparten af Air Frances piloter, opfordrer medlemmerne til strejke fra på mandag og en uge frem. SNPL er uenig med selskabet om strategi mod lavprisselskaberne.

Fagforeningen SNPL, der repræsenterer hovedparten af Air Frances piloter, opfordrer medlemmerne til strejke fra på mandag og en uge frem. SNPL er uenig med selskabet om strategi mod lavprisselskaberne.Air Frances piloter er utilfreds med ikke at være inddraget i drøftelserne om reorganisering af selskabet, hvor Air France undersøger muligheder for at blive mere konkurrencedygtig på flyvninger i Europa. Her er også det store Skyteam-medlem presset af lavprisselskaberne.

 

De seneste å har Air France-KLM styrket sine lavprisselskaber, Transavia og Hop Airlines, for at vinde passagerer tilbage fra konkurrenter som Ryanair og Easyjet.

 

På sin hjemmeside skriver Air France, at selv om forhandlingerne med fagforeningerne ikke er afsluttet, giver flyselskabet passagerer mulighed for uden omkostning at udsætte deres rejse i den varslede strejkeperiode fra 15. september og en uge frem.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com