Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

PJ Cargotrim overtages af ColliCare Logistics

Søgeord:

23. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2297 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ColliCare Logistics ApS overtager aktiviteterne i PJ Cargotrim, ejet og drevet af Peter Jensen (foto), der fortsætter som Operation Manager Air & Sea på kontoret i Brønderslev.

ColliCare Logistics ApS overtager aktiviteterne i PJ Cargotrim, ejet og drevet af Peter Jensen (foto), der fortsætter som Operation Manager Air & Sea på kontoret i Brønderslev.Peter Jensen har i mere end 30 år arbejdet i speditionsbranchen, senest med sin enmandsvirksomhed i Hjallerup nær Aalborg.

 

- Det er sjovt og spændende at være selvstændig, men også utroligt hårdt når man er alene. Jeg har derfor ønsket at slå mig sammen med en større virksomhed, hvor jeg kan udnytte mine kompetencer med luft- og søfragt endnu mere. Her føler jeg, at ColliCare Logistics er et godt match, udtaler Peter Jensen.

 

Han har netop overdraget aktiviteterne til ColliCare Logistics og fortsætter som Operation Manager Air & Sea på kontoret i Brønderslev.

ColliCare Logistics tilbyder med egne kontorer i Kina og Indien, samt agenter, gode og alternative transport- og logistikløsninger fra Fjernøsten.

 

- Med Peter Jensen ombord skal det udvikles endnu mere sammen med de danske kunder, udtaler Henrik Nielsen, General Manager Denmark.

 

Norske ColliCare Logistics åbnede det første danske kontor i november 2012 med bare én ansat. I dag er der to danske kontorer, otte ansatte og en omsætning på mere end 30 mio. kr. i Danmark.

 

2013 gav som forventet et underskud i Danmark, men 2014 bliver helt sikker lukket med positive tal.

 

- Vores andet år har været helt fantastisk takket være vores kunder og dygtige medarbejdere, tilføjer Henrik Nielsen.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com