Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Plads og fart til morgenpendlerne

9. februar 2015  |  

Fire spor klar på del af Køge Bugt Motorvejen.

Tirsdag den 10. februar åbner Vejdirektoratet for fire kørespor og 110 km/t på en del af Danmarks mest trafikerede motorvej.

 

Næsten otte km af Køge Bugt Motorvejen er nu klar med fire kørespor og en fartgrænse på 110 km/t mod de tidligere 80 km/t.

 

Det betyder mere plads og ikke mindst muligheden for at komme hurtigere frem for de mange tusinde danskere, der hver dag bruger motorvejen for at komme ind til Hovedstaden.

 

Lige inden jul åbnede Vejdirektoratet for et ekstra kørespor på knap fire kilometer i både nordgående og sydgående retning. Nu åbner det fjerde kørespor på yderligere knap fire km i nordgående retning.

 

Så der er langt mere plads til morgenpendlerne mod København på strækningen fra, hvor Solrød Byvej føres over motorvejen, til nord for <29> Greve S. Samtidig åbner Vejdirektoratet for, at trafikanterne kan køre 110 km/t på den nyåbnede strækning.

-Trafikken vil glide væsentligt lettere ind mod København. Vi er virkelig glade for at kunne give det til de mange pendlere, som hver dag væbner sig med tålmodighed i ofte lange køer. Derfor prioriterer vi at åbne for fire spor i en periode, selvom vi til sommer må reducere til tre spor igen, når der skal lægges slidlag på strækningen, siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.

 

I sydgående retning fra Karlslunde Rasteplads til Solrød Byvej forventer Vejdirektoratet at åbne for det fjerde kørespor og 110 km/t inden for 14 dage.

 

I gennemsnit i løbet af året kører mere end 110.000 bilister hver dag på Køge Bugt Motorvejen.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1092 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com