Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

PNO og Ontime Logistics laver aftale

Søgeord:

29. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Carl-Johan Follin fra Ontime Logistics og Jonas Hansson, PNO Sverige gennemgik i fredags de første klarmeldte trailere, som indgår i en ny lejeaftale mellem parterne.

Carl-Johan Follin fra Ontime Logistics og Jonas Hansson, PNO Sverige gennemgik i fredags de første klarmeldte trailere, som indgår i en ny lejeaftale mellem parterne.Ontime Logistics er specialiseret indenfor netværksspedition af stykgods og delpartier med faste transportlinjer indenfor Norden. Onetime Logistics 15 afdelinger og mere end 220 medarbejdere, og håndterer via sit eget netværk dagligt over 2000 sendinger.

 

Selskabet har fået stillet 12 gardintrailere til rådighed på en 54 måneders aftale. Derudover omfatter aftalen også 11 bokstrailere over en 60 måneders lejeperiode.

 

Lejeaftalen er et vigtigt skridt for Ontime i en ny strategi.

 

- Ontime har tidligere lejet et par trailere af PNO i korttidsudlejning, men aldrig på en fast aftale som nu på, udtaler Carl-Johan Follin. Vi har lanseret et internordisk projekt med faste rundturssystemer samt egne vognmænd og udstyr, og derfor er denne nyinvestering yderst nødvendig. De nye trailere sikrer vore egne netværk og er det første strategiske skridt i dette vigtige projekt.

- Vi skal vækste sammen med PNO, som for os er en stabil og sikker leverandør, og vi anser at dette er det første skridt mod et langsigtet samarbejde. Vi har faktisk allerede lavet en sideforretning på link-modulvogntog til transport med 25,25 meter lange vogntog.

 

Familievirksomheden PNO blev grundlagt i 1975 og har været aktiv i Sverige siden 1984. Med knap 12.000 trailere er koncernen den største i Norden med udlejning og salg. PNO er en fuld-servicevirksomhed, og blandt kunderne finder man alt fra små vognmandsvirksomheder til de største speditionskoncerner.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com