Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ADP kulegraves for mistænkelige bilag

Søgeord:

24. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

294 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fredericia Kommune kræver advokatundersøgelse af byens havneselskab.

 

Byrådet i Fredericia har krævet, at der igangsættes en advokatundersøgelse af havneselskabet ADP A/S, der står bag havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

 

Det sker, efter mediet Fredericiaavisen.dk har fået adgang til bilag, der tilsyneladende afslører et luksusforbrug betalt af skatteborgerne.

 

Bilagene viser ”dyre middage, rejser med ægtefæller, slagterregninger, luksusarrangementer, billetter til koncerter, Linje 3-show, teaterforestillinger og mange andre frynsegoder”, fremgår det.

 

Fredericia Kommunes borgmester, Steen Wrist (S), der i kraft af sin position også er næstformand i ADP A/D, udtaler til Ekstra Bladet:

 

- Jeg kan bekræfte, at Fredericia Kommune er blevet forelagt materiale om nogle forhold i ADP. Da jeg blev orienteret af kommunaldirektøren og efterfølgende mødtes med gruppeformændene, var der bred enighed om at vi skulle handle og indkalde det samlede byråd om sagen. På den baggrund har Fredericia Kommune i sidste uge bedt APD om en redegørelse. Som jeg tidligere har sagt, er vi nødt til at få det undersøgt, når vi præsenteres for noget, der kan rejse tvivl om hvorvidt tingene er gået rigtigt til. Det er vi i en god dialog med ADP om, siger han til Ekstra Bladet. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com