Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Aftale støber fundamentet for fremtidens samfund

Søgeord:

28. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

113 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DI: Historisk aftale sikrer investeringer i veje, jernbaner og cykelstier.

 

- Der er tale om en historisk stor, bred og langsigtet aftale, som både støber fundamentet for fremtidens samfund og skaber den nødvendige vished for erhvervslivet. Det er bredt samarbejde, når det er bedst, siger Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i DI, og henviser til den netop indgåede aftale om investeringer i infrastrukturen, der blev offentliggjort ved et pressemøde mandag formiddag, der investerer 161 mia. kr. til at forbedre veje, kollektiv trafik og fremme cykling over hele Danmark.

 

- Der er fundet en god balance mellem investeringer i den kollektive trafik, cykelstier og veje. Og der er også en god geografisk balance i planen. Den vil være med til at give Danmark en infrastruktur i verdensklasse, siger Lars Sandahl Sørensen.

- I de kommende år ønsker vi, at der skal ske en grøn omstilling af transportsektoren. Vi skal blandt andet have flere biler og tog, som kører på grøn strøm. Den udvikling skal ske samtidig med, at vi forbedrer vores mobilitet, så vi kan transportere os selv og vores varer rundt i landet uden at holde i lange køer eller opleve andre forsinkelser. Med aftalen er der mulighed for, at begge ønsker kan gå i opfyldelse, siger DI’s administrerende direktør. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk