Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ATL får ny formand

Søgeord:

8. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

207 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Henrik Tofteng, der indtil nu har være næstformand i ATL, er blevet valgt som ny formand for foreningen.

 

Henrik Tofteng (tv.) er valgt som ny formand i ATL. Peter Bjerregaard Jepsen (th.) fortsætter som næstformand. Foto: Maria Hedegaard

Det blev en erfaren spiller, der blev valgt til formandsposten i ATL - Transportens Arbejdsgivere. Henrik Tofteng, der hidtil har været næstformand i ATL kan efter dagens generalforsamling og konstituering kalde sig formand.

 

- Jeg er enormt glad for den tillid ATL’s bestyrelse har vist mig, og jeg glæder mig til at forsætte det gode arbejde for vores medlemmer. De kommende overenskomstforhandlinger bliver vores næste store opgave, siger siger Henrik Tofteng, formand i ATL og fortsætter:

 

- ATL-overenskomsten er branchens mest toneangivende overenskomst, og jeg er fuldt ud bevidst om det ansvar, der nu påhviler mig. Jeg kan forsikre medlemmerne om, at jeg vil gøre mit ypperste for at sikre en aftale, vi alle kan se os selv i, siger han.

Henrik Tofteng har været medlem af ATLs bestyrelse siden 2007. Han er desuden medlem af DI Transports bestyrelse og DIs hovedbestyrelse. Endvidere er han medlem af DAs bestyrelse for DI, formand for Københavns Vognmandslaug samt formand for TEC i Hvidovre.

 

Den hidtidige formand Peter Bjerregaard Jepsen, der har været formand siden 2013, meddelte på generalforsamlingen, at en enstemmig bestyrelse pegede på næstformand Henrik Tofteng som det naturlige valg og som led i et generationsskifte. Peter Jepsen er efter generalforsamlingen blevet konstitueret som ny næstformand.

 

- Jeg er helt tryg ved at overdrage formandsposten til Henrik Tofteng. Han brænder for at skabe bedre vilkår for branchen – både politisk, og når det gælder overenskomsten. Med Henrik i front får vi en sikker hånd på rattet, der kan lede os godt igennem de udfordringer, godstransporten står overfor, siger Peter Jepsen, næstformand i ATL.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk