Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ATL: Sommerens mindst overraskende nyhed

Søgeord:

1. juli 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

419 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Annullering af udbud om snerydning kommer ikke bag på organisationen.

 

Det er ikke overraskende, at Vejdirektoratets udbud om snerydning på statens veje må gå om for anden gang. Sådan lyder vurderingen fra ATL-Transportens Arbejdsgivere.

 

Vejdirektoratet annullerede sit første udbud i foråret 2022 efter en intens diskussion om, hvilke arbejdstidsregler der gælder, når man rydder sne.

 

Efter en anden udbudsrunde i maj måtte Vejdirektoratet konstatere, at hele 18 ruter ikke var dækket. Nu har Vejdirektoratet meddelt, at man annullerer udbuddet for anden gang og fastsætter en ny udbudsrunde med frist for at afgive tilbud i midten af august.

 

- Jeg vil kalde den anden annullering af udbuddet for sommerens mindst overraskende nyhed. Det står nu klart, at det mobile arbejdstidsdirektiv gælder ved skiftende kørsel, men meldingen om dette kom ud meget sent. Dermed var der stor usikkerhed op til datoen, hvor man skulle afgive sit tilbud, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Vejdirektoratet har undervejs justeret en række krav til responstid, startsteder med mere.

 

- Det ser ud til, at man i noget højere grad har lyttet til branchen. Det var også helt nødvendigt med en ny kurs i processen, hvis tredje gang skal være lykkens gang, vurderer Lars William Wesch.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk