Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Christian S. Madsen fortsætter som formand for ITD

Søgeord:

26. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

296 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Bestyrelsen i ITD har konstitueret sig efter ITD’s generalforsamling 2020.

 

Efter ITDs generalforsamling lørdag har brancheorganisationens nye bestyrelse konstitueret sig.

 

Christian S. Madsen er genudpeget som formand for ITD. På generalforsamlingen var der også genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Niels Juel Nielsen, John Agervig Skovrup og Lars Jørgen Skov, mens der var nyvalg til Jørn Skov.

 

Christian S. Madsen fortsætter som formand for ITD, og Niels Juel Nielsen fortsætter som næstformand. Det står klart efter et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af dagens generalforsamling i ITD.

 

På ITD’s generalforsamling 2020 i Messe C i Fredericia lørdag den 24. oktober 2020 var der valg af bestyrelsesmedlemmer. Der var genvalg til Niels Juel Nielsen, John Agervig Skovrup og Lars Jørgen Skov samt nyvalg til Jørn Skov. Bestyrelsesmedlemmerne er valgt for to år.

Dermed består bestyrelsen det kommende år af formand Christian S. Madsen, næstformand Niels Juel Nielsen, Jørn Skov, Lars Jørgen Skov, John Agervig Skovrup, Ib Andersen og Ole Velbæk.

 

Det betyder samtidig et farvel og stor tak for indsatsen til Poul Henrik Schou efter 4 perioder i bestyrelsen.

 

Generalforsamlingen valgte også tre suppleanter til bestyrelsen. Der var genvalg til Birger Nielsen, René Spuur Hansen og Jens Aage Daugaard. Suppleanter til ITD’s bestyrelse vælges for et år ad gangen.   /Smir

 

 

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk