Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Danske Rederier ønsker alle en god valgkamp

Søgeord:

8. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

328 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Folketingsvalg grundlovsdag: Rederier opfordrer til fokus på udvikling i Det blå Danmark.

 

Danske Rederier ønsker alle en god valgkamp og håber, at kandidaterne vil sætte fokus på Det Blå Danmark.

- En ny regering - uanset hvilken farve den får efter valget – bør prioritere udvikling af Det Blå Danmark, så vi kan bevare vores position som en af verdens største søfartsnationer,” siger administrerende direktør Anne H. Steffensen.

 

For Danske Rederier rummer klimaudfordringen og ny teknologi både udfordringer, men samtidig uanede muligheder. Der er derfor brug for, at en ny regering i endnu højere grad sætter fokus på maritime muligheder inden for forskning, uddannelse og innovation.

 

- Vi skal kort sagt sørge for, at Danmark – også på det maritime område – er et globalt videncenter. Vi mener derfor, at en ny regering bør styrke den maritime forskning, sikre at de maritime uddannelser fortsat lever op til tidens krav og fastholde fokus på konkurrencedygtige rammevilkår, siger administrerende direktør Anne H. Steffensen.

Danmark er verdens sjette største søfartsnation, og Det Blå Danmark står i runde tal for 25 procent af DK’s samlede eksport og bidrager med både vækst og beskæftigelse i hele Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk