Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Det er på tide at slutte PostNord-farcen

Søgeord:

10. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

401 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DTL har kun hovedrysten til overs for forlængelse af PostNord-aftale.

 

Hos Brancheorganisationen DTL Danske Vognmænd er man ikke imponeret over Børsens afsløring torsdag om, at Transportministeriet nu beder Folketingets finansudvalg om at sende et trecifret millionbeløb i PostNords retning – som følge af en postaftale, der ikke kunne nås til enighed om. Særligt med baggrund i Radikale Venstres modstand mod en pakkeafgift til transporterhvervet som økonomisk plaster på PostNord-såret.

 

- Det er naturligvis slet ikke tilfredsstillende. Mens der pumpes milliarder ud i hjælpepakker til corona-ramte virksomheder, der kæmper i krydsfeltet mellem markedsvilkår og nedlukninger, så går PostNord igen fri og sikres fortsat eksistens på markedet. Jeg synes ærlig talt, at de penge hellere skulle bruges til den del af erhvervslivet, der rent faktisk fungerer på frie og lige vilkår og som pt er udfordret af corona-nedlukningerne, siger administrerende direktør i DTL-Danske Vognmænd, Erik Østergaard.

- Store dele af dansk erhvervsliv lider under corona. En række vognmænd, som har levet af transporter direkte knyttet til mink-industrien, kæmper en hård kamp for virksomhedernes overlevelse. Jeg synes, det er en mærkelig politisk prioritering at fortsætte med at holde hånden under det dysfunktionelle PostNord, når behovene er så store. Pengene vokser jo ikke på træerne. Jeg er fuld af respekt for hjælpepakkerne og ønsket om at holde liv i erhvervene trods de udfordringer og begrænsninger, der følger af corona-bekæmpelsen. Men netop derfor er det mig en gåde, at vi – corona eller ej – igen og igen ser millionerne flyde fra skatteyderne til PostNord. Det er på tide, at der sættes en slutdato på farcen, slutter Erik Østergaard. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk