Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL ekskluderer TS-Transport

Søgeord:

6. juli 2020  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1361 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Har ikke modtaget efterspurgt redegørelse i verserende sag om mulig ulovlig cabotagekørsel.

 

Brancheorganisationen DTL Danske Vognmænd har besluttet at ekskludere medlemsvirksomheden TS-Transport A/S, der er under efterforskning i sag om mulig ulovlig cabotagekørsel.

 

Efter sagen kom frem i medierne, har DTL anmodet TS-Transport om en redegørelse i sagen, men TS-Transport havde frem til svarfristens udløb den 3. juli 2020 valgt ikke at komme med en sådan redegørelse, lyder det fra DTL.

 

”Eksklusionen sker med udgangspunkt i offentlige udtalelser fra politiet, herunder at virksomheden har været under efterforskning som mistænkt for gentagne gange at have kørt ulovlig cabotagekørsel; at virksomhedens kontor som led i efterforskningen er blevet ransaget; at der ved ransagningen er fundet dokumenter, der tyder på, at det udenlandske datterselskab til TS-Transport A/S har kørt et betydelige antal ulovlige cabotagekørsler i Danmark af et sådant omfang, at det kan udløse et bødekrav i millionstørrelsen samt at politiet har tilbageholdt to af virksomhedens biler som sikkerhed for bødekravet”, lyder forklaringen fra DTL.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com