Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL er forsigtige optimister

Søgeord:

12. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

427 gange

Læses i øjeblikket af:

0

- Det tegner rigtigt, men vi skal se alle detaljer, siger Erik Østergaard om vejpakken.

 

DTL – Danske Vognmænd modtager nyheden om enighed ved trilogforhandlingerne om EU’s vejpakke med forsigtig optimisme. Aftalen har endnu til gode at blive endeligt godkendt, og desuden er detaljerne i aftalen fortsat ikke offentliggjort, lyder det.

 

- Det er for tidligt at løfte armene i jubel. Jeg vil se den endelige aftaletekst først, men jeg noterer mig da, at kilder tæt på processen mener, at der er grund til begejstring. Den håber jeg at kunne dele, når vi kender det fulde indhold af teksten, og når Europa Parlamentet har stemt endeligt om resultatet. Så jeg er optimist og fortrøstningsfuld – men vil gerne lige se detaljerne først, siger Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL.

Han tilføjer:

 

- I overskriftsform ser trilog-aftalen rigtig ud. Samme løn for samme arbejde på samme sted, opgør med skuffeselskaber, krav til, at lastbiler på internationale ture skal vende hjem oftere, begrænsninger i cabotagekørsel, værdige forhold for chaufføren, stærkere kontrol, fastholdelse af, at det lange hvil skal holdes ude af lastbilen og så videre. Det tegner rigtigt, men DTL har brug for at se alle detaljerne, før vi jubler. Det er et omfangsrigt og komplekst stof, som har været undervejs i årevis. Som bekendt ligger Djævlen i detaljen – og dén vil vi have helt styr på, siger Erik Østergaard. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk