Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL-GF: Minister vil stadig afskaffe 11 kilo-reglen

Søgeord:

22. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

202 gange

Læses i øjeblikket af:

0

- Vi spiller på samme hold, lød det fra Trine Bramsen til DTL’s generalforsamling.

 

11 kilo-reglen var nok en gang oppe at vende under DTL’s generalforsamling. Det skete, da transportminister Trine Bramsen (S) talte til forsamlingen.

 

- Vi spiller på samme hold, men vi er i mindretal, når det gælder at få afskaffet 11 kilo-reglen. Jeg vil gerne have den streget fra godskørselsloven. Vognmænd og chauffører får bedre og mere lige vilkår, hvis den bliver afskaffet. Jeg håber, I vil blive ved med at lægge det politiske pres for, at vi kan komme i mål. Vi må stå sammen og arbejde sammen om at få ændret reglen. Vi ved, at dele af branchen spekulerer i at omgå reglen, sagde hun og nævnte, at det bliver fokus i den arbejdsgruppe, hun netop har nedsat – og som har deltagelse af blandt andre DTL’s Erik Østergaard.

Ministeren understregede, at DTL er en af de centrale aktører i transportbranchen.

 

- Vi er opmærksomme på, at der er ting, der rører sig. Vi lytter til indspark fra branchen. I er med til at få Danmark til at fungere. Tak for samarbejdet - I er én af de centrale aktører, som man lytter efter, sagde hun og kom kort ind på den grønne omstilling:

 

- Vi har et ansvar for at levere grønne løsninger. Vi er afhængige af, at vi spiller sammen. I har de bedste løsninger, og jo mere I finder på, jo mere undgår I, at vi finder på fra politisk hold.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk