Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

DTL mødtes med transportudvalg i Bruxelles

Søgeord:

19. november 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

513 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Folketingets Transportudvalg mødtes med en række danske organisationer.

 

Folketingets Transportudvalg er i øjeblikket på sin første studietur til Bruxelles siden folketingsvalget, og turen bliver blandt andet brugt på at mødes med en række danske organisationer med repræsentation og interesser i europæisk politik – heriblandt DTL Danske Vognmænd i går mandag.

 

Brancheorganisationen fortæller i en skriftlig meddelelse, at det især lagde dem på sinde at drøfte vejpakken og klimaudfordringerne. Men også social dumping og unfair konkurrence var højt på dagsordenen.

 

”DTL mødte et udvalg, som var optaget af at finde de bedste løsninger for myndighedskontrol efter vejpakkernes – forventede – vedtagelse. Og et løfte fra regeringspartiet om, at der fra både regeringens og Folketingets side vil blive fulgt op på Padborg-udvalget og at også implementeringsfasen på vejpakkerne – såfremt de som forventet går igennem i EU – også vil være parate til at finde løsninger, der beskytter det danske transport-arbejdsmarked, indtil nye EU-regler er fuldt implementeret”, lyder det fra DTL.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk