Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- En grøn saltvandsindsprøjtning

Søgeord:

10. januar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

512 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Regeringen præsenterer grøn vækstplan for logistik- og handelserhvervene.

 

Erhvervsministeriet har netop præsenteret en vækstplan, der ”skal give grøn vind i sejlene for logistik- og handelserhvervene”, som det lyder i en skriftlig meddelelse fra ministeriet.

 

Vækstplanen følger blandt andet op på anbefalingerne fra Vækstteamet for handel og logistik fra november 2018, og med initiativerne vil regeringen skabe bedre vilkår for vækst i handels- og logistikerhvervene i hele Danmark. Blandt initiativerne er en kunstig intelligens, der skal screene internettet for farlige produkter til gavn for danske forbrugere og virksomheder. Derudover indeholder vækstplanen også en række grønne og bæredygtige initiativer.

 

Erhvervsminister Simon Kollerup:

 

- Vækstplan for handel og logistik er en grøn saltvandsindsprøjtning til vores handels- og transportvirksomheder i hele Danmark. Det er erhverv, som er vigtige for at sikre aktivitet og vækst både i by og på land. Derfor er det vigtigt, at vi hjælper dem med vokse, samtidig med at vi har fokus på, at det bliver på en grøn måde. Det understøtter vækstplanen, og det er jeg rigtig glad for.

For regeringen er det vigtigt, at vækst går hånd i hånd med grøn omstilling, og derfor vil den blandt andet kortlægge emballage-flows som følge af stigende e-handel, se på hvad e-handlen får af betydning for distributionsmønstre og trængslen samt frikøbe vejdata med grøn og kommerciel værdi. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk