Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Engelbrecht og Hansen drøftede sønderjysk infrastruktur

Søgeord:

10. maj 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De to lokale folketingspolitikere besøgte Aabenraa Kommune.

 

Aabenraa Kommunes borgmester, Jan Riber Jakobsen, og viceborgmester, Erik Uldall Hansen, var mandag værter for de to lokale folketingspolitikere – Niels Flemming Hansen (K) og Benny Engelbrecht (Soc.dem.), der blandt andet hørte nærmere om behovet for en motorvejsbro samt udviklingen på Aabenraa Havn.

 

Begge politikere er opstillede i Sydjyllands Storkreds.

 

- Jeg har i dag haft en konstruktiv dialog med de to sydjyske folketingspolitikere om flere emner. Blandt andet behovet for en motorvejsbro i Padborg, hvor der opleves større og større efterspørgsel og interesse fra virksomheder. Broen er nødvendig for at binde erhvervsområderne på begge sider af motorvejen sammen, ud over at den også vil aflaste trafikken til og fra området, siger borgmester i Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen.

Ud over en snak om en potentiel motorvejsbro drøftede de to folketingspolitikere også andre lokale forhold. Herunder den store udvikling, som Aabenraa Havn i disse år er inde i samt den grønne omstilling i Aabenraa Kommune, hvor der i øjeblikket er stor fokus på solenergi og Power-to-X.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk