Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Et stort skridt mod ordnede forhold

Søgeord:

9. juli 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

266 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ITD ser frem til samarbejde med myndighederne.

 

- Vejpakken er et stort skridt hen mod ordnede forhold og fair og lige konkurrencevilkår. Nu gælder det om at benytte lejligheden og momentum til at få sat de nye fælles regler i spil på en god og effektiv måde på tværs af landegrænserne, og vi ser frem til et godt og tæt samarbejde med myndighederne om implementeringen. Som en førende transportnation har Danmark en særlig interesse i at udbrede ensartet fortolkning af internationale regler, og med vejpakken er døren til forbedringer for alvor åben.

 

Ordene kommer fra Carina Christensen, administrerende direktør i brancheorganisationen ITD, der hilser den netop vedtagne vejpakke velkommen.

 

- Vi får kun fair og lige konkurrence, hvis vi har ens regler, og at de fortolkes og håndhæves ensartet. ITD repræsenterer et bredt udsnit af branchen, og derfor har vi arbejdet hårdt for at sikre balancerede regler, der kan kontrolleres og håndhæves i praksis og som tager højde for både nationale og internationale hensyn. Det er heldigvis langt hen ad vejen lykkedes, siger Carina Christensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk