Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- FL 2020 gavner ikke erhvervsliv og vækst

Søgeord:

9. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

391 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dansk Erhverv glæder sig dog over grønne ambitioner.

 

Den netop indgåede finanslov er ikke en vækst- og velstands finanslov, lyder det fra Dansk Erhvervs administrerende direktør, Brian Mikkelsen, der dog glæder sig over, at mange tidsler er forhandlet ud undervejs i forløbet.

 

- Lad det være sagt med det samme. Den netop indgåede finanslov er ikke en vækst- og velstands finanslov. Jeg havde gerne været den øgede arveafgift og den fortsatte skat på arbejdsgiverbetalt telefon foruden. Men overordnet set er der mange tidsler, der er luget ud undervejs, og jeg vil også glæde mig over, at der bliver oprettet en grøn fond på 25 mia. kr. Forskning er nøglen til at komme i mål med klimaambitionerne, siger Brian Mikkelsen, der også roser en række forbedringer i forhold til udenlandsk arbejdskraft.

- Vi havde naturligvis gerne set, at der havde været mere. Men vi glæder os over ethvert skridt i den rigtige retning. Det må vi sige, at afskaffelse af deltagerbetaling for danskundervisning til udenlandske arbejdstagere og initiativer til fastholdelse af internationale studerende er, siger Brian Mikkelsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk