Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Første spadestik på Fyn

Søgeord:

8. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

443 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ministeren åbnede officielt udbygningen af Fynske Motorvej.

 

Transportminister Ole Birk Olesen tog for nylig det første spadestik til udvidelsen af motorvejen på Vestfyn mellem Odense V. og Nørre Aaby, der skal udbygges fra fire til seks spor.

 

Strækningen mellem Odense V. og Nørre Aaby er cirka 25 kilometer lang. Arbejdet med udvidelsen fra fire til seks spor er delt op i to etaper, hvor den første etape går fra Odense V. til Gribsvad. Anden etape af udbygningen går fra Gribsvad til Nørre Aaby. Her starter anlægsarbejdet efter planen i begyndelsen af 2021 og varer til udgangen af 2022.

 

- Fynske Motorvej er en af Danmarks primære hovedfærdselsårer, der binder Danmark tættere sammen. Motorvejsstrækningen har de senere år oplevet et stigende pres, og det betyder, at de mange pendlere, der hver dag er afhængige af motorvejen, spilder alt for meget tid på at sidde i kø. Det er derfor både glædeligt og nødvendigt, at vi nu sætter gang i motorvejsudvidelsen, der inden for få år vil betyde, at bilisterne kan komme hurtigere frem på Fyn, siger Ole Birk Olesen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk