Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grøn formand genvalgt i Europa-Parlamentets transportudvalg

Søgeord:

22. juli 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

511 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Franske Karima Delli fortsætter som formand for transportudvalget.

 

Franske Karima Delli, der hører til De Grønne og har solid erfaring som formand for Europaparlamentets transportudvalgt, blev genvalgt til posten, da udvalget konstituerede sig 10. Juli. Karima Delli stod i spidsen for TRAN i sidste halvdel af forrige periode (2017 til 2019).

Konstitueringen gælder i to og et halvt år, hvor der vil blive valgt en ny ledelse for udvalget.

 

Det oplyser ITD.

 

Første næstformand er svenske Johan Danielsson fra den socialdemokratiske gruppe (S&D), anden næstformand er tyske Sven Schulze fra Det Europæiske Folkepartis Gruppe (EPP), tredje næstformand er ungarske István Ujhelyi, ligeledes fra den socialdemokratiske gruppe (S&D). Slutteligt er fjerde næstformand tyske Jan-Christoph Oetjen fra den liberale gruppe (Renew Europe).

- ITD ser frem til samarbejdet med den nye ledelse i TRAN og med udvalgets øvrige medlemmer. I centrum står selvfølgelig de lovforslag og sagsakter, som berører vejgodstransportsektoren og vores medlemmer, ikke mindst dem om EU’s vejpakke, siger Emma Hadrovic, chefkonsulent i ITD’s erhvervspolitiske afdeling.

 

Den nye ledelse har fremhævet, at de vil arbejde for en ambitiøs klimadagsorden på tværs af transportsektorerne, og de vil gøre alt for at sikre, at EU’s vejpakke forhandles færdig snarest muligt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk