Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Grøn omstilling kræver ro om erhvervslivets rammevilkår

Søgeord:

4. november 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

184 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Danske Rederier har klart ønske til kommende regering.

 

Danske Rederier ser frem til at samarbejde med partierne på tværs af det nysammensatte folketing. Og ifølge brancheorganisationen bør fokus være på at sikre erhvervslivets rammevilkår i den turbulente tid, vi lever i.

 

- Dansk erhvervsliv er udfordret af internationale kriser og samtidig stærkt fokuseret på at fastholde tempoet i den grønne omstilling. Det kræver ro om rammevilkårene og en aktiv klima- og erhvervspolitik. Det håber jeg, politikerne vil huske, når de skal skrive et nyt regeringsgrundlag, siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier.

 

Netop den grønne omstilling og arbejdskraft bør ifølge Danske Rederier være et andet vigtigt fokusområde for den nye regering.

 

- Vi skal fortsætte kursen mod den grønne omstilling, sætte farten i vejret og sikre de grønne kompetencer. Her tænker jeg særligt på udbygningen af vedvarende energi, som vi er nødt til at få sat mere skub i. Det kan for eksempel ikke passe, at det skal tage adskillige år at få tilladelse til at etablere en havvindmøllepark, så der er noget at tage fat på for den nye regering, siger Anne H. Steffensen.

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk