Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Henriette Kjær er ny politisk chef i ITD

Søgeord:

24. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

645 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Den forhenværende konservative politiker afløser Jørn-Henrik Carstens.

 

Brancheorganisationen ITD har ansat den tidligere konservative minister og transportordfører, Henriette Kjær, der fremover vil stå i spidsen for ITD’s politiske afdeling og kæmpe for ITD’s mærkesager.

 

Med udnævnelsen af Henriette Kjær som chef for ITD’s politiske afdeling opruster ITD nu yderligere sin politiske interessevaretagelse i en tid, hvor en solid politisk indsats fortsat er stærkt påkrævet for at sikre optimale rammebetingelser nationalt og internationalt for vejgodstransporten.

 

Det skriver ITD i en pressemeddelelse.

 

- Vejpakke med fair og lige konkurrencevilkår, grøn omstilling af de tunge transporter, vækst på transportområdet og regulering af den øgede digitalisering og automatisering af erhvervet er alle politiske emner, som vi i ITD dagligt beskæftiger os med politisk. Derfor er det også vigtigt, at vi lægger den rigtige kurs i forhold til beslutningstagerne og vores alliancepartnere, samtidig med at vi effektivt får sikret ordentlige rammer til vores medlemmer. Det har været afgørende for vores valg af Henriette Kjær som ny politisk chef, og vi er meget glade for, at Henriette har takket ja til stillingen, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der selv har en fortid som konservativ transportminister og folketingsmedlem.

Sikre fakta bliver hørt

Henriette Kjær kommer direkte fra en stilling som Public Affairs Director i Rud Pedersen, hvor hun var ansat i knap fire år. Hun er tidligere medlem af Folketinget i perioden 1994 til 2011 og var i en årrække minister og senere transportordfører. Henriette Kjær ser frem til at bidrage til at kæmpe for ITD’s mærkesager nationalt og europæisk.

 

 - Vi står over for en række store politiske mærkesager nationalt og internationalt i den kommende tid, som vi vil gå benhårdt efter at få maksimal indflydelse på. Her tænker jeg blandt andet på implementeringen af Vejpakken, når den endeligt falder på plads, hele den grønne dagsorden, vækst i transportbranchen, kommende forhandlinger om infrastruktur, befordringspligt og meget andet. Jeg kender ITD som en yderst kompetent organisation, der altid går foran og arbejder målrettet for at professionalisere transport- og logistiksektoren. Det arbejde skal fortsætte, så vi med fakta og dokumentation kan blive hørt på Christiansborg og i Bruxelles, siger Henriette Kjær, ny politisk chef i ITD.

Henriette Kjær vil arbejde fra ITD’s kontor i København. Medarbejderne i ITD’s politiske afdeling er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Padborg, København og Bruxelles. Hun tiltræder stillingen den 1. maj 2020.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk