Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD-formand genvalgt

Søgeord:

8. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

527 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Christian Sørensen Madsen genvalgt som formand for ITD.

 

Bestyrelsen i ITD har konstitueret sig efter ITD’s generalforsamling 2021. Christian Sørensen Madsen blev genvalgt som formand for ITD, ligesom Niels Juel Nielsen fortsætter som næstformand. Der var også genvalg til bestyrelsesmedlemmerne Ib Andersen og Ole Velbæk.

 

Christian Sørensen Madsen fortsætter i rollen som formand for ITD, og Niels Juel Nielsen fortsætter som næstformand. Det står klart efter et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af dagens elektroniske generalforsamling i ITD.

 

Det skriver ITD på brancheforeningens hjemmeside.

Flere genvalg

På ITD’s generalforsamling 2021 lørdag den 8. maj 2021 var der valg af bestyrelsesmedlemmer. Der var genvalg til Christian Sørensen Madsen, Ib Andersen og Ole Velbæk. Bestyrelsesmedlemmerne er valgt for to år.

 

Dermed består bestyrelsen det kommende år af formand Christian Sørensen Madsen, næstformand Niels Juel Nielsen, Ib Andersen, Ole Velbæk, Jørn Skov, Lars Jørgen Skov og John Agervig Skovrup.

 

Suppleanter

Generalforsamlingen valgte også tre suppleanter til bestyrelsen. Der var nyvalg af Jørn Kudsk, mens der var genvalg til René Spuur Hansen og Jens Aage Daugaard. Suppleanter til ITD’s bestyrelse vælges for et år ad gangen.

 

Birger Nielsen var ikke genopstillet som suppleant. Bestyrelsen takker Birger Nielsen for at stille sig til rådighed de seneste år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk