Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD henter ny direktør i Færdselsstyrelsen

Søgeord:

28. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

457 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Jesper Høgh Bach er ny topchef i ITD-koncernen.

 

Jesper Høgh Bach tiltræder den 1. juni 2022 som administrerende direktør i ITD-koncernen, hvor han afløser Carina Christensen på posten.

 

44-årige Jesper Høgh Bach er i dag ansat som vicedirektør i Færdselsstyrelsen og kommer med en stærk ledererfaring, politisk forståelse og en solid viden om transportområdet.

 

Han har tidligere bestredet stillinger som vicedirektør i Familieretshuset, kontorchef i Færdselsstyrelsen, kontorchef i Sikkerhedsstyrelsen og afdelingsleder i SKAT Syddanmark.

 

Jesper Høgh Bach har en baggrund som cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet suppleret med diverse uddannelser inden for bl.a. ledelse og projektledelse i løbet af karrieren.

Kompleks organisation

Bestyrelsen har lagt vægt på at finde en stærk og samlende leder, som kan drive en kompleks organisation og samtidig er god til at tale med vognmænd og har politisk forståelse.

 

- Med ansættelsen af Jesper Høgh Bach får ITD, ud over en stærk leder, som står for tillidsbaseret ledelse også en person i spidsen, der er god til og gerne vil sætte sig ind i eksempelvis lastbiltekniske ting. Vi føler os overbeviste om, at Jesper Høgh Bach er den helt rigtige person til at drive ITD-koncernen videre, udvikle medarbejderne, skabe gode relationer til medlemsvirksomhederne og samarbejde med øvrige interessenter, pointerer ITD’s bestyrelsesformand Christian Sørensen Madsen.

 

Jesper Høgh Bach bor i Rødekro og får sit udgangspunkt fra ITD’s hovedkontor i Padborg.

Han afløser Carina Christensen, der i starten af december 2021 meddelte, at hun ønskede at fratræde efter fem år i spidsen for ITD.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk