Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD opruster i Bruxelles

Søgeord:

8. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

410 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Brancheorganisatioenen ønsker en stærkere dansk stemme, når vejgodstransporten er på dagsordnen i EU.

 

ITD ønsker en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde, og derfor skal samarbejdet med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande øges. Første skridt er ansættelsen af endnu en medarbejder i Bruxelles.

 

Vejgodstransporten påvirkes mere og mere af udviklingen i Europa. Sådan vil det også være i fremtiden, og det gælder uanset om vi bevæger os mod ”mere europæisk samarbejde” eller ”mindre europæisk samarbejde” i EU.

 

ITD har været repræsenteret med eget kontor i Bruxelles siden 2015, og nu opruster brancheorganisationen tilstedeværelsen i EU-hovedstaden. Det fortalte ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen i sin beretning på ITD’s generalforsamling.

 

- Målet er at sikre en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde. Vi ansætter derfor nu endnu en seniormedarbejder til vores kontor i Bruxelles, og fremover vil vores politiske afdeling herhjemme også øge deres tilstedeværelse i de europæiske institutioner, siger hun.

I de kommende år vil ITD gå målrettet efter at øge samarbejdet med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande.

 

- Det skal give os nyttig viden og erfaringer om den administrative praksis og retspraksis i de andre lande, for det skal bidrage til at styrke ITD’s arbejde med at hjælpe vores medlemmer med endnu bedre at kunne navigere i de - desværre – for mange nationale særregler på vejgodstransportområdet, siger Carina Christensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk