Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kristian Pihl Lorentsen talte om trafiksikkerhed

Søgeord:

17. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen gæstede ITD’s stand på Transport 2021.

 

Et af ITD’s fokusområder er trafiksikkerhed, og Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen var igår forbi ITD’s stand på Transport 2021 til en snak om emnet.

 

Som næstformand for Færdselssikkerhedskommissionen er Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen meget optaget af emnet trafiksikkerhed og er medforfatter på en debatbog om vejvrede.

 

Så da han lagde vejen forbi ITD’s stand, fik han sig en god snak om trafiksikkerhed med ITD’s administrerende direktør Carina Christensen og Malene Vitus, der er projektleder på ITD’s landsdækkende trafiksikkerhedskampagner.

 

- Det er glædeligt at opleve, at Kristian Pihl i den grad brænder for trafiksikkerhed – præcis som vi gør det i ITD. Emnet er vigtigt og altid aktuelt, og det er vigtigt at vi er flest mulige, der kæmper for øget sikkerhed. Vi var glade for at præsentere Kristian for vores seneste trafiksikkerhedskampagne, Hovedet med i Trafikken, ligesom vi fik indblik i de gode råd, som Kristian videregiver i sin nye trafiksikkerhedsbog, siger ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

ITD sætter pris på transportpolitisk interesse

ITD sætter i det hele taget stor pris på, at transportpolitikerne afsætter tid til at komme på transportmessen. Og glæden er gensidig.

 

- Det er er guld værd for os som politikere at komme ud i virkeligheden og høre om, hvad det er, der rører sig i de forskellige brancher. Jeg mener, at vi transportordførere naturligvis bør være til stede på den her store transportmesse i Herning. Jeg nyder at komme her, men jeg er også lidt af en trafiknørd, konstaterer Kristian Pihl Lorentzen med et glimt i øjet.

 

Kristian Pihl Lorentzen og Carina Bach fortæller om deres bog ”Stop trafikal egoisme” på Continental Dæk Danmark A/S' stand K8010 på Transport 2021 fredag den 17. september kl. 12.00-13.00.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com