Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ledere: Vigtig hjælpepakke til dansk erhvervsliv

Søgeord:

24. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

224 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Politikerne sender et stærkt signal, lyder det.

 

Ledernes Hovedorganisation roser den massive hjælpepakke til erhvervslivet, som alle partier i Folketinget er blevet enige om. Det er et meget stærkt signal om, at politikerne vil gøre meget for at hjælpe virksomhederne og lønmodtagerne så skånsomt som muligt gennem coronakrisen, lyder det.

 

- Dansk erhvervsliv står lige nu i en dybt alvorlig og ekstraordinær situation, som koster mange virksomheder virkelig dyrt og kan true dem på eksistensen. Vi ser også allerede en eksplosiv stigning i ledigheden, og derfor er det meget positivt, at Folketinget nu også reagerer med ekstraordinære midler i form af den nye hjælpepakke. Den giver ikke bare virksomhederne en vigtig saltvandsindsprøjtning, men sender også et klart signal om, at politikerne er klar til at levere det, der kræves for at få os gennem krisen, siger Svend Askær, formand for Ledernes Hovedorganisation.

Svend Askær kalder hjælpepakken et meget vigtigt skridt og slår samtidig fast, at Ledernes Hovedorganisation vil følge tæt, om der bliver behov for yderligere tiltag. Hovedparten af de godt 128.000 medlemmer er ledere i danske virksomheder, hvoraf mange er hårdt presset under krisen, men cirka 10.000 er også selvstændige erhvervsdrivende, som har helt særlige udfordringer.

 

- De selvstændige erhvervsdrivende har jo sjældent samme økonomiske polstring som større virksomheder, og derfor kan en så alvorlig krise hurtigt rive tæppet væk under mange. Vi vil derfor holde skarpt øje med, om der er behov for nye tiltag ikke mindst til den gruppe. Og hvis det bliver nødvendigt, vil vi hjælpe regeringen ved at gøre opmærksom på nye forslag ud fra de behov, vores medlemmer har, siger Svend Askær. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk