Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Maritimt samarbejde med Kenya

Søgeord:

8. oktober 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

181 gange

Læses i øjeblikket af:

0

MOU på søfartsområdet kan åbne nye forretningsmuligheder.

 

Danmark og Kenya skal fremover samarbejde om blandt andet opbygning af maritime uddannelser og kurser i Kenya, beskyttelse af havmiljøet samt en grøn omstilling af skibsfarten.

 

Erhvervsminister Simon Kollerup underskrev for nylig en samarbejdsaftale (Memorandum of Understanding) på søfartsområdet med Kenyas transportminister, James Wainaina Macharia. Den skal styrke de to landes samarbejde på søfartsområdet, lyder det.

 

- Den danske søfartsbranche er en af vores styrkepositioner, og vi vil derfor uden tvivl kunne samarbejde med Kenya om at gøre den maritime sektor mere sikker, effektiv og grøn. Fra dansk side kan vi bidrage med både viden og erfaring på søfartsområdet, mens Kenya er en økonomi med betydeligt vækstpotentiale blandt andet i den maritime sektor. Jeg glæder mig derfor over, at vi nu kan underskrive aftalen, som kan også åbne nye samarbejds- og forretningsmuligheder mellem vores lande, siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Samarbejdsaftalen er derudover et første skridt mod etableringen af et myndighedssamarbejde, som Danmark arbejder på at igangsætte med Kenya. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk