Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Minister slår et slag for transportbranchen

Søgeord:

1. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

202 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Benny Engelbrecht tager lærlingeudfordringen op.

 

I en stor kampagne trækker transportminister Benny Engelbrecht i arbejdstøjet og går forrest i kampen for at få flere lærlinge ind i transportbranchen. Transportministeren møder tre lærlinge fra transportbranchen, der udfordrer ham i en transportdyst.

 

Den 1. juni lanceres kampagnekonceptet ’Minister vs. Lærling’, som er en del af kampagnen ’Tag Styringen’. Formålet med konceptet er at vise lærlingenes kompetencer frem, og at transportfaget måske er mere krævende, end mange tror. Samtidig skal konceptet tiltrække flere unge til en branche, der under coronapandemien har vist sig at varetage en fuldstændig kritisk funktion i samfundet, og som skriger på flere lærlinge og mere arbejdskraft.

 

De tre lærlinge har inviteret transportministeren til at dyste i discipliner inden for hvert deres uddannelsesområde. Ministeren bliver både udsat for at parallelparkere med lastbil og præcisionsøvelser med gaffeltruck.

Kampagnen ‘Tag Styringen’ blev lanceret i december 2020 og løber frem til udgangen af juni. Kampagnen har til formål at rekruttere flere unge til transportuddannelserne og oplyse de unge om de mange muligheder og fordele i transportbranchen samt gøre op med nogle af de fordomme, der findes omkring branchen.

 

Bag kampagnen ‘Tag Styringen’ står Transporterhvervets Uddannelser (TUR) samt 3F, Dansk Industri, Dansk Erhverv og Nordea Fonden. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk