Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

NLA rykker tættere på ”tunge” søsterorganisationer

Søgeord:

3. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

636 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nordic Logistics Association opruster med ny tysk-fransk adresse.

 

Tyskland og Frankrig udgør som bekendt reelt ”kongetappen ” i EU-samarbejdet. Derfor er det lidt af et lobbyist-scoop, som Nordic Logistics Association (NLA) nu har opnået ved at indgå i et kontorfællesskab med søsterorganisationer fra netop Tyskland og Frankrig.

 

NLA – der repræsenterer brancheorganisationerne SÅ (Sverige), NLF (Norge) og DTL – Danske Vognmænd – har i dag mandag underskrevet en kontrakt om leje af et nyt fælles lobbyistkontor sammen med de store vejtransport organisationer fra Tyskland (BGL) og Frankrig (FNTR).

 

Kontoret vil blive taget i brug 1. august 2019.

Frugtbart samarbejde

- På et tidspunkt, som særligt sætter udfordringer for europæiske vej transport industri, giver det en added value at skabe et stærkere samarbejde mellem vores foreninger. Dette er resultatet af et godt og frugtbart samarbejde mellem vores foreninger gennem allerede flere år, udtaler Prof. Dr. Dirk Engelhardt, administrerende direktør for BGL.

 

- Vores fælles mål er at fremme de 3 Mobilitets Pakker for at sikre, at industrien kan forblive konkurrencedygtig på et tidspunkt, hvor vi skal sikre en socialt set fair udvikling hen imod renere energi og digitalisering”, udtaler Erik Østergaard, Formand for NLA og adm. dir. For DTL.

 

- Sammen vil vi på vegne af de mange tusinder vognmænd, som vi repræsenterer, kommunikere bedre, informere bedre og fremføre vores fælles budskaber til de europæiske beslutningstagere. Dette skal bidrage til at forbedre markedet for vejtransport i de kommende år, udtaler Mrs Florence Berthelot, General-sekretær for FNTR.

28.000 plus medlemsvirksomheder

Til sammen repræsenterer de fem brancheorganisationer, der nu får fælles adresse mere end 28.000 vognmands- og logistikvirksomheder. Med den fælles adresse får de forbedret mulighed for at koordinere deres lobby-arbejde i Bruxelles og brancheorganisationerne vil også kunne tale med større vægt hjemme i de nationale hovedstæder, i det omfang de har fælles holdninger til brancherelevante politiske emner.

 

FNTR er den førende forening for vejtransport i Frankrig med 5.000 medlemsvirksomheder.

 

BGL er brancheforening for vejtransport og logistik i Tyskland med 7.000 tilknyttede medlemmer.

 

FNTR er den førende forening for vejtransport i Frankrig med 5.000 medlemsvirksomheder.

 

NLA er den fælles Bruxelles repræsentation for de vognmandsorganisationer i Sverige (Sveriges Åkeriföretag (SÅ)), Danmark (DTL-Danske Vognmænd (DTL)), og Norge (Norges Lastebileier-forbund (NLF)) i tæt samarbejde med Finsk Transport og Logistik (SKAL).

NLA repræsenterer 16.000 medlemsvirksomheder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk