Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- No deal giver massive problemer

Søgeord:

16. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

562 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Europæiske vejtransportforeninger råber EU’s regeringschefer op.

 

Hvis Storbritannien forlader EU uden aftale, forventes massive problemer for internationale vejtransportører. Det skriver fem store vejtransportforeninger – heriblandt NLA med danske DTL under vingerne - til Det Europæiske Råd.

 

Ifølge gruppen af foreninger forventes de store problemer for internationale vejtransportører at vare flere måneder med nye kontroller, der kræves ved grænsen. Derudover kan chauffører uden de nødvendige papirer betyde store forsinkelser.

 

- På trods af Brexit-usikkerheden er vejtransportindustrien fra vores lande forberedt så meget, som det har været muligt. Trods al denne indsats kan der opstå alvorlige problemer i tilfælde af en "no deal"-Brexit. Vejtransportsektoren er altid fleksibel, men vi skal vide, hvad vi forbereder os på. Målet er at give vores kunder så meget sikkerhed som muligt. Vi vil derfor gerne bede EU's regeringschefer om at stræbe mod en aftale med Det Forenede Kongerige under det europæiske topmøde i slutningen af denne uge, lyder det fra organisationerne.

Henvendelsen til EU’s regeringschefer er underskrevet af vejtransportforeningerne NLA (Norden), FNTR (Frankrig), FEBETRA (Belgien), TLN (Holland) og BGL (Tyskland). /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk