Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nye medlemmer af DI Transports bestyrelse

Søgeord:

23. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

188 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Generalforsamling i DI Transport bød på nye medlemmer i bestyrelsen.

 

DI Transport afholdt onsdag ordinær generalforsamling. Her var der nyvalg til Jens Visholm, kommerciel direktør i DSB og Ib Gregers Boers, direktør i DitoBus Linjetrafik A/S.

 

I sin beretning lagde DI Transports formand Jess Abildskou blandt andet vægt på den positive udvikling i DI Transport, og den store indsats under både pandemien og krigen i Ukraine.

 

- Man bliver helt stolt af transportbranchen, når virksomheder byder sig til med at køre nødhjælp eller køre flygtning videre til tryghed i Europa, lød det fra Jess Abildskou.

 

I sin gennemgang af den politiske situation lagde branchedirektør Karsten Lauritzen vægt på at transportpolitikken skal nytænkes.

 

- Det drejer sig om at udvikle transportsektoren, så vi får flere passager i flyene og den kollektive transport, og flytter varerne effektivt, samtidigt med at vi løser den grønne omstilling. Det må aldrig blive enten eller, siger Karsten Lauritzen.

DI Transport ønsker at løfte transportsektoren højere op på den politiske dagsorden.

 

- Alle har en holdning til transport, men vi skal være bedre til at vise transportens store værdi, og de mange muligheder transport skaber for den enkelte person og den enkelte virksomhed, siger Karsten Lauritzen

 

Formanden rundede af med at konstatere, at DI Transport er inde i en positiv udvikling.

 

- Vi har et ønske om at samle transportsektoren i DI, og vi står stærkt i DI Transport, når vi kan tegne transportpolitikken på vegne af 19.000 medlemmer i Dansk Industri, siger Jess Abildskou.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk