Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Nyt medlem til DSVH

Søgeord:

29. september 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

305 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Stor vækst i Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

 

Det globale shippingfirma, Inchcape Shipping Services har etableret sig i Danmark med operation fra kontoret i Frederikshavn. De har samtidig meldt sig ind i Danske Shipping- og Havnevirksomheder og DI.

 

Det vækker glæde i brancheorganisationen Danske Shipping- og Havnevirksomheder, der nu er oppe på 120 medlemsvirksomheder.

Alene i indeværende år har brancheforeningen kunne byde syv nye medlemsvirksomheder – inklusive Inchcape Shipping Services – velkommen. Listen over nye medlemmer i 2021 tæller også store virksomheder som Aalborg Portland, TrippleNine og Stema Shipping.

 

 - Vi startede Danske Shipping- og Havnevirksomheder med 105 medlemmer ved indgangen til 2020, så det er glædeligt, at vi vokser markant. Det må jo være bevis på, at vi gør noget rigtigt, og at det var det helt rigtige valg at danne Danske Shipping- og Havnevirksomheder. Det glæder mig særligt, at de nye medlemmer er alt fra rene shippingfirmaer og mæglere til store areallejere på havne - altså hele spektret af foreningen, siger Danske Shipping- og Havnevirksomheders formand Klaus G. Andersen, der også er adm. dir. i Fredericia Shipping

Øget poltisk tyngde

Danske Shipping- og Havnevirksomheder repræsenterer de mange private shipping- og havnevirksomheder, som beskæftiger sig med søtransport og driver forretning omkring og på de danske havne.

Danske Shipping- og Havnevirksomheder blev skabt ved fusionen af Danske Havnevirksomheder og Danmarks Skibsmæglerforening. Fusionen blev godkendt af de to brancheforeningers generalforsamlinger 26. september 2019. Bestyrelsen i den nye forening kunne konstituere sig 15. januar 2020.   /Smir

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com