Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- P-pladser for 200 mio. er et rimeligt ønske

Søgeord:

5. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

232 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ITD glæder sig over Venstre-udspil, der lægger op til flere p-pladser til lastbiler.

 

Det vækker begejstring hos brancheorganisationen ITD, at Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen i et indlæg til Skive Folkeblad fortæller, at han går til infrastrukturforhandlingerne med opgradering og udvidelser af rastepladser langs motorvejene for 200 mio. kr. på ønskelisten.

 

- Det er utrolig positivt, at vores store ønske om flere rastepladser takket være Venstre nu kommer direkte ind på forhandlingsbordet. Nu håber vi, at de øvrige partier bakker op om det rimelige ønske. 200 mio. kr. er en rigtig god pulje, som kan finansiere over 400 stærkt tiltrængte ekstra parkeringspladser til lastbiler og samtidig opgradere forholdene på området, så de, der holder Danmark kørende, også har ordentlige forhold, når de holder stille, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD og fortsætter:

- Jeg tror, at et flertal i Folketinget har forståelse for, at chauffører skal have rimelige chancer for at holde deres lovpligtige hvil og have ordnede forhold til det. Derfor håber jeg inderligt, at flere partier bakker op om forslaget og vil være med til at gøre noget for chaufførernes arbejdsmiljø, siger hun. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk