Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Regeringen aflyser ressortændring

Søgeord:

2. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

781 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Politiet vil fortsat varetage særtransporttilladelser.

 

Politiet skal fortsætte med udstedelse af særtransporttilladelser.

 

Således lyder det i en skriftlig meddelelse fra Transportministeriet, der således aflyser den tidligere regerings beslutning om at flytte ansvaret for afvikling af køreprøver, udstedelse af kørekort og visse andre færdselsopgaver fra politiet til Færdselsstyrelsen.

 

Dette arbejde standses nu, da det har vist sig, at der ikke har været tilvejebragt den fornødne finansiering til den fremtidige it-understøttelse af opgaverne, lyder det:

 

”Transportministeren og justitsministeren er blevet enige om at standse den tidligere regerings beslutning om at flytte dele af politiets opgaver til Færdselsstyrelsen, da det har vist sig, at der ikke har været tilvejebragt den fornødne finansiering til de nødvendige it-anskaffelser og den efterfølgende it-drift. Derfor er det besluttet ikke at gennemføre ressortændringen”, lyder det fra Transportministeriet, der fortsætter:

”Det var ellers planen, at flytningen af opgaverne skulle ske ved årsskiftet, og at en række medarbejdere i politiet skulle have haft Færdselsstyrelsen som arbejdsgiver. Beslutningen om at standse overdragelsen betyder, at opgaverne bliver i politiet. Det vil sige, at det efter årsskiftet fortsat er politiet, som afvikler køreprøver, administrerer kørekort og udsteder førerkort og særtransporttilladelser”. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk