Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Støtte til iværksættere og mindre virksomheder

Søgeord:

12. maj 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

155 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt virksomhedsprogram skal give rygstød til iværksættere og mindre virksomheder.

 

Virksomhedsprogram på 800 mio. kr. skal hjælpe iværksættere og mindre virksomheder med at gøre deres forretning mere grøn og digital. Det omfatter også maritime virksomheder.

 

Det skriver Søfartsstyrelsen.

 

Regeringen og et flertal af Folketingets partier har afsat 800 mio. kr. til små og mellemstore virksomheder og iværksættere.

 

Midlerne skal være et rygstød til erhvervslivet, så virksomhederne på trods af coronakrisen kan ruste deres forretning med nye teknologier, udstyr eller kompetenceudvikling. Det gælder også maritime virksomheder og iværksættere, som ligeledes har mulighed for at søge midler fra programmet.

600 millioner til små og mellemstore

600 mio. kr. er målrettet små og mellemstore virksomheder, hvor der blandt andet kan gives tilskud til grøn og digital omstilling, kickstart af eksport og støtte til de erhverv, som har været særligt hårdt ramt af corona.

 

Derudover afsættes der 200 mio. kr. til iværksættere, herunder 120 mio. kr. til danske styrkepositioner såsom maritime erhverv og logistik, grøn omstilling og life science.

 

Midlerne kommer fra et genopretningsprogram fra EU - det såkaldte REACT-EU-program - som skal afhjælpe konsekvenserne af COVID-19 og understøtte en grøn og digital genstart.

 

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse står for den konkrete udmøntning af de 800 mio. kr.

 

Interesserede kan læse mere på Erhvervsministeriets hjemmeside.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com