Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

- Substantielt fremskridt i processen

Søgeord:

27. september 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

450 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Erik Østergaard reagerer på vejpakke-udvikling.

 

Ifølge DTL – Danske Vognmænd er det et stort fremskridt, at vejpakkerne er sendt til de såkaldte trilog-forhandlinger mellem repræsentanter for EU-Kommissionen, EU-Parlamentet og Rådet. Dermed er chancerne for en realisering kommet et vigtigt skridt nærmere, lyder det fra Erik Østergaard, administrerende direktør i DTL:

 

- Det er et substantielt fremskridt i processen. Frygten var naturligvis, at flere års arbejde var spildt ved, at vejpakkerne skulle behandles af andre end dem, der har siddet med pakkerne hidtil. I dét scenarie kunne alt være sket. Nu tyder alt på, at der er vilje til at få vejpakkerne igennem, siger direktøren og fortsætter:

 

- Det betyder imidlertid ikke, at alt er godt, og det er for tidligt at sige, at den er hjemme. Men i dag markerer et nyt kapitel i vejpakkernes lange historie, og vi bør nærme os afslutningen. I modsat fald tror jeg, vi vil opleve, at nationalstaterne iværksætter en række nationale tiltag, der skal dæmme op for unfair konkurrence og social dumping, lyder det fra Erik Østergaard./anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk