Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tak til lastbilchaufførerne

Søgeord:

18. marts 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

399 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dronning Margrethe II fremhævede lastbilchaufførers indsats i tale til nationen.

 

Transportbranchen - herunder også vejgodstransporten - har fået megen bevågenhed siden Corona-epidemien ramte Danmark. Det er sjælden at branchens betydning for at holde landet, virksomheder og borgere kørende har vant så stor politisk opmærksomhed.

Køre- og hviletidsreglerne er blevet lempet midlertidigt. Det gælder også miljøzone kravene i storbyerne - alt sammen for at sikre vareforsyningen.

Da Hendes Majestæt Dronningen tirsdag aften - efter statsminister Mette Frederiksen havde varslet en ny række stramninger - løftede pegefingeren til de lidt for sociale danskere, var der også tak til sundhedspersonale, ambulanceredere, politibetjente og Forsvarets ansatte.  Men ganske usædvanligt var der også et tak til de lastbilchauffører, der sikrer forsyninger til sygehuse, butikker og resten af erhverslivet.

Tak til Majestæten

På vegne af ITD’s medlemsvirksomheder sender ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, en stor tak til Hendes Majestæt Dronningen for at takke chaufførerne for deres vigtige indsats i den aktuelle svære situation.

 

- Transporterhvervet yder lige nu en enorm indsats med at sikre forsyningen af varer og gods. Det er en vigtig samfundsmæssig funktion på linje med mange offentlige, kritiske funktioner. På vegne af den danske vejgodstransport vil jeg gerne sige tak for dronningens anerkendelse af den indsats, som lastbilchaufførerne yder, siger Carina Christensen

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk