Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Transportens dag 2022

Søgeord:

12. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

341 gange

Læses i øjeblikket af:

0

DI Transport inviterer medlemsvirksomheder og transportinteresserede til Transportens Dag 2022.

 

»Kom og vær med til DI Transport årsdag Transportens Dag 2022, der afholdes den 21. september 2022 i Industriens Hus i København.«

 

Sådan indleder branchedirektør Karsen Lauritzen, DI Transport,  sin invitation til en af de vigtigste transport-begivenheder i årets løb.

 

I år sættes der fokus på ”en transportbranche der leverer”. Under pandemien og krigen i Ukraine har transportsektoren holdt samfundet kørende og sikret, at både varer og personer kunne komme frem. Transportsektoren leverer forsyningssikkerheden og sikrer mobilitet

 

Men transportsektoren står også foran at skulle levere på den grønne dagsorden og med udfordringer som høje energipriser og pressede forsyningskæder, står branchen overfor nogle centrale udfordringer.

 

Dørene åbnes fra kl. 11.00 og DI Transport byder op til en diskussion af nogle af de udfordringer og dilemmaer, som transportbranchen står over for.

Generalforsamling

Tidligere på dagen afholdes ordinær generalforsamling for medlemmer af DI Transport fra kl. 10.00.

 

Herefter starter den åbne del af årsdagen fra klokken 11.00.

 

På Transportens Dag kan interesserede blandt andet høre transportminister Trine Bramsen, der vil præsentere den aktuelle transportpolitiske situation.

 

Michael Knørr Skov, markedsdirektør i Cowi vil fortælle om transportens betydning og tilhørenefår et klimaindspark fra Christian Ibsen, direktør i den grønne tænketank Concito.

 

Deltagerne til Transportens Dag vil også kunne møde fire transportvirksomheder, der fortæller om de muligheder transporten skaber for kunderne.

 

DI Transport har inviteret fire virksomhedsrepræsentanter fra transport, energi, produktion og handel til dialog om hvordan erhvervslivet kan arbejde sammen om bedre mobilitet og grøn omstilling.

Bliv inspireret af DFDS A/S og deres rejser fra færger til logistik og hvordan man skaber plads til innovation

 

Find program og tilmelding på DI Transports hjemmeside her

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk