Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Valgkamp hos ITD

Søgeord:

29. januar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

EP-kandidat og tidligere forsvarsminister Søren Gade (V) besøgte ITD.

Søren Gade (V) besøgte mandag den 28. januar 2019 ITD for at drøfte aktuelle europapolitiske sager på transportområdet. Søren Gade er kandidat til Europa-Parlamentsvalget, der afholdes den 26. maj.

 

Som optakt til Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019 mødtes ITD mandag den 28. januar 2019 med Søren Gade (V) i forbindelse med hans kandidatur til Europa-Parlamentet.

 

- Vi er rigtigt glade for, at Søren Gade ville besøge os, og det glæder os meget, at han udviste stor interesse for transportområdet. Det kommende Europa-Parlament får vigtige opgaver med at følge op på vejpakkeforhandlingerne, sikre transporterne med Storbritanniens udtræden af EU samt sikre den fremtidige fælles regulering på områder, som den hastige teknologiske udvikling, klima og miljø med mere. Alt sammen emner, som vil få stor betydning for hele Europa og efterlader mange spørgsmål om, hvor EU er på vej hen. Dansk vejgodstransport får brug for stærke kræfter i Europa-Parlamentet, for erhvervet har brug for nye, fælles EU-regler, som fortolkes ens, som virksomhederne kan efterleve, og som myndighederne kan kontrollere og håndhæve effektivt, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com