Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Politikere ser på Ystad Havn

Søgeord:

24. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

468 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Adgangsforholdene halter bagefter udviklingen.

Når færgen fra Bornholm ankommer til Ystad sker det alt for ofte, at bilerne ikke kan køre fra færgen på grund af kø på vejen, der fører mod Malmø og København – E65. Denne trafikale udfordring fik i dag det bornholmske folketingsmedlem Peter Juel Jensen (V) til at gøre holdt på Ystad Havn sammen med sin kollega fra den svenske rigsdag Kent Härstedt (S).

 

-Færgeruten til Ystad og vejen fra Ystad videre til København er af vital betydning for den fortsatte udvikling af Bornholm. Trafiktallene mellem Ystad og Rønne stiger jævnt, og med de billigere billetter i fremtiden, så vil den udvikling fortsætte – derfor skal infrastrukturen også kunne bære den øgede trafik. Jeg er glad for at kunne besøge havnen sammen med en god ven fra den svenske rigsdag, Kent Härstedt. Vi arbejder tæt sammen i OSCE, og kan vi løse udfordringer i resten af verden, så kan vi vel også i fællesskab sikre den nødvendige infrastruktur”, siger Peter Juel Jensen.

Adgangsvejen til Ystad Havn er en svensk statsvej, så beslutningen om en eventuel udvidelse skal komme fra de svenske politikere, selvom flaskehalsen i høj grad påvirker Bornholm.

 

-E65 er en særlig problemstilling, fordi den påvirker mange bornholmere i det daglige og er vigtig for Bornholms udvikling, men samtidig er et svensk anliggende. Det er vigtigt, at danske og svenske politikere arbejder sammen om dette, og derfor er vi rigtig glade for, at Peter Juel Jensen og Kent Härstedt sammen besøgte Ystad Havn i dag, siger Björn Boström.

 

Fra venstre Peter Juel Jensen (V), Kent Härstedt (S) og Björn Boström. (Foto: Ystad Havn)

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com