Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kontant: Post Danmark leverer ikke varen

Søgeord:

7. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Du bestiller en pakke, og Post Danmark lover at aflevere den ved din dør på en bestemt dag.

Du bestiller en pakke, og Post Danmark lover at aflevere den ved din dør på en bestemt dag.Men selv om du er hjemme hele dagen, får du ikke pakken. I stedet får du en seddel, hvor der står, at postbuddet er gået forgæves, og at du selv må hente pakken på posthuset.

 

Den oplevelse har Bjarne Sørensen fra Odense haft cirka 150 gange. Han er førtidspensionist og bestiller rigtigt mange bøger på nettet. De fleste af bøgerne kommer med Post Danmarks almindelige post, men pakkerne bliver altså i mange tilfælde ikke leveret til hans dør på anden sal. I stedet finder han en seddel fra postbuddet i sin postkasse nede i stuen.

- Der står, at de forgæves har forsøgt at aflevere pakken, og at den kan afhentes på posthuset fra dagen efter, fortæller Bjarne Sørensen til Kontant.

 

Bjarne Sørensen køber sine bøger i flere forskellige netbutikker, og han kan ikke selv vælge hvilket fragtfirma, der skal bringe pakken ud. Men han forventer en ordentlig service af Post Danmark.

 

- Problemet ser ud til at være eskaleret efter den nye postlov fra 2012, som forpligter boligejere til at placere en postkasse helt ude ved fortovet. Nu har postbuddet nemlig ikke den samme grund til at gå helt op til kundens dør.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com