Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Post og købmænd udvider samarbejde

Søgeord:

30. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De Samvirkende Købmænd (DSK) og Post Danmark indgår ny rammeaftale om drift af flere hundrede posthuse hos brancheforeningens købmænd.

De Samvirkende Købmænd (DSK) og Post Danmark indgår ny rammeaftale om drift af flere hundrede posthuse hos brancheforeningens købmænd.Aftalen sikrer danskerne og danske virksomheder let adgang til at hente breve og pakker, og gør det fortsat attraktivt for købmændene at have postforretning.

 

John Wagner, adm. direktør hos DSK, forklarer:

 

- Aftalen giver forbrugerne nem og hurtig adgang til det lokale posthus, når de f.eks. skal hente pakker som følge af den stigende internethandel. I 2014 forventer vi, at vores medlemmer skal håndtere markant flere pakker end i år. Postforretningen er derfor en god vare at have på hylden, fordi den virker som en driver, der skaber trafik i butikken, når kunderne kommer for at hente deres pakker og ordne deres postforretninger.

Aftalen træder i kraft 1. januar 2014, når den nuværende 2-årige aftale udløber. Den nye aftale gælder i 2 år.

 

Rammeaftalen omfatter bl.a. supermarkeder som Spar, SuperBest, Min Købmand, Kiwi Minipris, Løvbjerg og Rema 1000.

 

Henning Christensen, direktør i Post Danmark, tilføjer:

 

- Vi er glade for den nye aftale med DSK, der med sine mange butikker rundt om i hele landet er en stærk partner for os. Hos DSK´s købmænd ved vi, at postkunderne får høj kvalitet og service, og det er utrolig vigtigt, når vi skal vælge samarbejdspartner. I det lys er det svært at finde bedre placeringer til vores posthuse end hos DSK´s mange dygtige købmænd.

 

Post Danmark forventer klar vækst i antallet af pakker, der sendes uden omdeling, d.v.s. pakker der sendes direkte til købmænd med et posthus, hvor kunden henter forsendelsen.

I dag har Post Danmark posthuse hos samarbejdspartnere mere end 700 steder i landet – heraf ca. en tredjedel af dem hos DSK´s købmænd.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com