Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

PostNord i nyt opkøb

Søgeord:

3. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det dansk-svenske postsamarbejde – PostNord – fortsætter sin opkøbsstrategi.

Det dansk-svenske postsamarbejde – PostNord – fortsætter sin opkøbsstrategi.PostNord AB har gennem sit datterselskab Posten Scanning AB indgået en aftale med Aditro Financial Management AB og Aditro Financial Processes AB (Aditro), om at Posten Scanning opkøber Aditros digitaliserings- og dokumentstyringsaktiviteter (Document Automation) i Sverige, Danmark, Finland og Norge samt Aditros danske giroforretning. Opkøbet omfatter de medarbejdere, aktiver og aftaler, som er relateret til Aditros drift af Document Automation-aktiviteterne.

 

Med opkøbet etablerer PostNord sig som en førende leverandør på det svenske og nordiske scanningsmarked.

 

- Aditro Document Automation har en fremragende kundeportefølje og palet af ydelser. Disse understøttes af højt kvalificeret medarbejdere. Det er et perfekt match for PostNord og en glimrende mulighed for at etablere en førende position på det nordiske scanningsmarked, siger Niels Frost Larsen, administrerende direktør i Posten Scanning.

Aditro Document Automation er en del af Aditro Groups Financial Resource Management Services. Virksomheden tilbyder scannings- og udskrivningsydelser til både den offentlige og private sektor, og det samlede medarbejderantal er ca. 100.

 

Aftalen er underskrevet med planlagt ikrafttrædelsesdato den 1. juli 2013.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com