Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Poul Schou overtager maskintransporter

Søgeord:

5. februar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

402 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Maskintransportaktiviteter i Palle Staal Transport solgt fra.

 

Transportvirksomheden Poul Schou A/S i Odense har overtaget maskintransportaktiviteterne i Palle Staal Transport ApS.

Med i handlen følger alle de involverede chauffører og disponent Jan Hansen.

 

Palle Staal, direktør og ejer af Palle Staal Transport ApS, udtaler:

 

. Palle Staal Transport vil udbygge vores aktiviteter i entreprenørbranchen og vil fortsat udvikle virksomheden i den retning.

 

Stolte

Poul Henrik Schou, direktør og ejer af Poul Schou A/S, siger:

 

- I Poul Schou har vi stor fokus på vækst i vores aktiviteter inden for kran- og maskintransport, derfor falder handlen naturligt for begge virksomheder. Vi er stolte af, at få mulighed for at drive afdelingen for maskintransport fra Palle Staal Transport videre. Vi er en virksomhed med mange ligheder til Palle Staal Transport – nemlig kvalitet og høj service. Og vores mål er at vores kunder og samarbejdspartnere skal opleve, at samme høje kvalitet vil fortsætte i vores daglige samarbejde.

Poul Schou A/S beskæftiger sig med specialtransporter på blokvogne og 40 kranbiler, som dagligt udfører opgaver rundt i hele Danmark.

 

- Vi ser frem til at betjene endnu flere virksomheder rundt omkring i landet. Som totalleverandør af ydelser indenfor, maskine-, kran- og affaldstransport, ser vi opkøbet som en naturlig udvikling i vores forretningskoncept så vi er klar til at varetage større entreprenøropgaver i forbindelse med Odense omdannelse fra forstads by til storby, slutter Poul Henrik Schou, 3. generation i Poul Schou A/S.

Hvem er Poul Schou?

Poul Schou A/S servicerer erhvervslivet på forskellige områder. Foruden de ovenfor nævnte områder, beskæftiger vi os med bl.a. skibscontainertransport og -udlejning, mobil sikkerhedsmakulering og arkivhåndtering på Dokumenthotellet®. Virksomheden beskæftiger dag 115 medarbejdere.

 

Poul Schou A/S fejrede i øvrigt 75 års jubilæum den 1. januar 2015 – og har dermed vist sig at være en bundsolidt selskab, med rødder stærkt forankret i den fynske muld og synlighed i hele Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk