Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Pouls lange Palfinger

Søgeord:

16. januar 2015  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

2678 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny Palfinger-kran monteret på en tilsvarende ny Scania R580.

Det fynske transportfirma Poul Schou A/S, med base ved Rugaardvej vest for Odense, har netop taget sin seneste nybygning i brug – en ny Palfinger-kran monteret på en tilsvarende ny Scania R580.

 

Første opgave for den nye kranbil kom lige i slipvinden efter stormen Egon i sidste weekend, der blandt andet rev nogle tagplader løse på Carl Blochsvej i Odense. Poul Schou skulle derfor levere materiellet til at inspicere skadernes omfang, der dog ikke var alvorlige.

 

Den nye Palfinger-kran, en model PK 200.002L-SH, har en rækkevidde på over 45 meter. Der er aktuelt kun leveret to af disse store kraner i Danmark, der er specielt designet til at kunne komme til på selv de mest krævende steder. Den første kran af slagsen kører hos Avas, Aalborg Vognmandsforretning.

PK 200.002L-SH har en løftekapacitet på over 150 tonsmeter og en rækkevidde på 25,6 meter via otte hydrauliske udskydere. Med den nyudviklede Fly-jib PJ 300 L har kranen en hydraulisk rækkevidde på over 45 meter - og er dermed et alternativ til mobilkraner.

Kranens elektroniske system overvåger alle positioner af kranen og bilens støtteben.

 

- Det er en stor investering for vores virksomhed, men allerede den første dag har kranen jo vist sit værd, siger kørselsleder Henrik Møller Christiansen, Poul Schou A/S, der sammen med kranfører Kenneth Lohman løste opgaven på Carl Blochsvej.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com