Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Prime Cargo A/S åbner i Polen

Søgeord:

3. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

685 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny transportafdeling etableres.

Prime Cargo A/S åbner 1. oktober 2016 en transportafdeling i tillæg til det nuværende 3PL-lager i Stettin, Polen.

 

-I overensstemmelse med strategien , ønsker vi at fortsætte med at tilbyde vores kunder kombinerede løsninger inden transport og logistik. Derfor har vi arbejdet strategisk på at etablere en transportafdeling i kombination med vores logistikløsning i Polen. Dens centrale placering i Stettin giver kunderne en unik beliggenhed, når det handler om at servicere vigtige markeder, som de skandinaviske, nordeuropæiske og østeuropæiske, siger adm. direktør Morten Høgsberg Nielsen.

 

-Stettin-området er en af Polens hurtigst voksende regioner og dens beliggenhed giver unikke muligheder for både skandinaviske og internationale kunder. Vi har de seneste år arbejdet hårdt på at etablere et unikt 3PL-setup og tror på, at tiden er den rette for os, til kombinere vores 3PL-kompetencers tjenester med den ind- og udgående transport.

-Jeg er også begejstret over, at vi er lykkedes med at rekruttere inden for vores egen organisation, og at René Minke har sagt ja til muligheden for at blive Transport Manager i denne nye afdeling. Det vil sikre, at vores kunder får det samme høje serviceniveau og de kompetencer, som de kender fra Prime Cargo A/S.

 

Den nye Transport Manager for Prime Cargo Poland Sp. z o.o., René Minke, glæder sig også til det nye eventyr:

 

-Jeg ser frem til at etablere denne afdeling i Stettin, som vil gøre det muligt for os at levere endnu bedre service til nye og eksisterende kunder med direkte transport ud af Polen. Vi kan tilbyde alle former for transport; sø, luft, kurer, vej, projekt etc. Vi har allerede et indgående kendskab til Polen og ved, hvordan tingene fungerer takket være vores lagerfaciliteter i Stettin.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com